Unique flexible custom-made tip in ear monitor

The flexible tip!

Tijdens het zingen of bespelen van een blaasinstrument kan de gehoorgang van vorm veranderen. In sommige gevallen zorgt dit bijvoorbeeld ervoor dat in ear oordopjes, zelfs de op maat gemaakte, tijdelijk even geluid ‘lekken’. Met de CINEPAQ Flextip in ear monitors kun je dit makkelijk voorkomen. De siliconen tip vangt namelijk zelfs de kleinste veranderingen op van de vorm van je gehoorgang. Dus stel je zit bijvoorbeeld midden in een optreden, of je bent lekker aan het jammen in de oefenruimte. Dan wil je toch ook gewoon voorkomen dat je gehoorgang slecht is afgesloten. Dankzij deze CINEPAQ in-ear oordopjes met flexibele tip blijft de best mogelijke afsluiting van je gehoorgang altijd gewaarborgd. Zo kun je natuurlijk ook in de toekomst zorgeloos blijven genieten van je favoriete muziek.

Wat zijn in ear monitors met Flextip?

Een in ear monitor met een CINEPAQ Flextip bestaat uit een acryl in ear monitor oorstukje en een aparte siliconen holle tip. Beiden zijn uiteraard op maat gemaakt naar de vorm van de gehoorgang en oorschelp. De siliconen Flextip klikt als het ware op het oorstukje vast, maar is met een draaibeweging eenvoudig te verwijderen.

Additional

De Flextip is optioneel op alle CINEPAQ in ear monitors. De flexibele tip kan achteraf niet alsnog ingebouwd worden. Let hier dus goed op bij het plaatsen van je bestelling. Bovendien is de Flextip niet mogelijk in combinatie met Ambient Pro.

Flextips
129 ex VAT
selected in ear set with matte black flextips
additional set of tips
85 ex VAT
1 pair of new / spare Flextips

Voordelen van in ear monitors met Flextip

De Flextip in ear monitors hebben onwijs interessante voordelen ten opzichten van de ‘normale’ in ear oordopjes. Behalve dat de flexibele tip zich moeiteloos aanpast aan de vorm van je gehoorgang, mag je doorgaans rekenen op onderstaande voordelen:

  • The tip is easy to remove and easy to clean
  • No clogged sound channels with ear wax
  • Heavy sweating musicians will not suffer from clogging by moisture while playing

Wil je nog meer weten over deze unieke in-ears? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Unique flexible custom-made tip in ear monitor