Unieke flexibele op maat gemaakte tip in ear monitor

De flexibele tip!

Tijdens het zingen of bespelen van een blaasinstrument kan de gehoorgang van vorm veranderen. In sommige gevallen zorgt dit bijvoorbeeld ervoor dat in ear oordopjes, zelfs de op maat gemaakte, tijdelijk even geluid ‘lekken’. Met de CINEPAQ Flextip in ear monitors kun je dit makkelijk voorkomen. De siliconen tip vangt namelijk zelfs de kleinste veranderingen op van de vorm van je gehoorgang. Dus stel je zit bijvoorbeeld midden in een optreden, of je bent lekker aan het jammen in de oefenruimte. Dan wil je toch ook gewoon voorkomen dat je gehoorgang slecht is afgesloten. Dankzij deze CINEPAQ in-ear oordopjes met flexibele tip blijft de best mogelijke afsluiting van je gehoorgang altijd gewaarborgd. Zo kun je natuurlijk ook in de toekomst zorgeloos blijven genieten van je favoriete muziek.

Wat zijn in ear monitors met Flextip?

Een in ear monitor met een CINEPAQ Flextip bestaat uit een acryl in ear monitor oorstukje en een aparte siliconen holle tip. Beiden zijn uiteraard op maat gemaakt naar de vorm van de gehoorgang en oorschelp. De siliconen Flextip klikt als het ware op het oorstukje vast, maar is met een draaibeweging eenvoudig te verwijderen.

Meerprijs

De Flextip is optioneel op alle CINEPAQ in ear monitors. De flexibele tip kan achteraf niet alsnog ingebouwd worden. Let hier dus goed op bij het plaatsen van je bestelling. Bovendien is de Flextip niet mogelijk in combinatie met Ambient Pro.

Flextips
129 ex BTW
gekozen in ear set uitgevoerd met mat zwarte flextips
extra set tips
85 ex BTW
1 paar nieuwe / reserve Flextips

Voordelen van in ear monitors met Flextip

De Flextip in ear monitors hebben onwijs interessante voordelen ten opzichten van de ‘normale’ in ear oordopjes. Behalve dat de flexibele tip zich moeiteloos aanpast aan de vorm van je gehoorgang, mag je doorgaans rekenen op onderstaande voordelen:

  • de tip is eenvoudig te verwijderen en eenvoudig te reinigen
  • geen verstopte geluidskanalen door oorsmeer
  • hevig zwetende muzikanten zullen geen last meer hebben van verstopping door vocht tijdens het spelen

Wil je nog meer weten over deze unieke in-ears? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Unieke flexibele op maat gemaakte tip in ear monitor