Unieke flexibele op maat gemaakte tip in ear monitor

De flexibele tip!

Tijdens het zingen of bespelen van een blaasinstrument kan de gehoorgang van vorm veranderen. In sommige gevallen zorgt dit bijvoorbeeld ervoor dat in ears – zelfs de op maat gemaakte- tijdelijk even geluid ‘lekken’. Dankzij deze CINEPAQ Flextptip blijft de best mogelijke afsluiting van je gehoorgang altijd gewaarborgd.

Een in ear met Flextip bestaat uit een op maat gemaakte acryl oorstukje en een op maat gemaakte flexibele siliconen holle tip. De Flextip klikt als het ware op het oorstukje vast, maar is te verwijderen voor eenvoudige reiniging.

Voordelen van in ear monitors met Flextip

In ears met Flextip hebben interessante voordelen ten opzichten van de ‘normale’ in ears. Behalve dat de flexibele tip zich moeiteloos aanpast aan de eventuele vervorming van je gehoorgang tijdens het optreden zijn er nog wat extra voordelen:

  • de tip is te verwijderen en eenvoudig te reinigen
  • geen verstopte geluidskanalen door oorsmeer
  • hevig zwetende artiesten zullen geen last meer hebben van verstopping door vocht tijdens het spelen

Meerprijs

De Flextip is optioneel op alle CINEPAQ in ear monitors. De Flextip kan achteraf niet alsnog ingebouwd worden. Let hier dus goed op bij het plaatsen van je bestelling. Bovendien is de Flextip niet mogelijk in combinatie met Ambient Pro.

Flextip
139 ex BTW
meerprijs van de Flextip op de gekozen IEM
extra set Flextips
89 ex BTW
1 paar nieuwe / reserve Flextips
Unieke flexibele op maat gemaakte tip in ear monitor