Gehoorbescherming op maat met vlakke demping

Met de laatste (Nederlandse) ontwikkeling in lineaire demping van geluid, ben je met een setje otoplastieken perfect beschermd. Naast het ultieme draagcomfort zorgt deze gehoorbescherming op maat er bijvoorbeeld ook voor dat de dynamiek van het geluid blijft behouden. Bovendien wordt dit soort vlak dempende gehoorbescherming vaak aangeduid als ‘muzikanten gehoorbescherming’. Met andere woorden: Alles klinkt verder hetzelfde, alleen dan net iets zachter.

Onze gehoorbescherming op maat is verkrijgbaar in zacht silicone en hard acryl. Elk setje wordt daarbij afgewerkt met een antibacteriële coating.

De Proteq V2 verschilt van de Proteq in het loskoppelbare* nekkoord. Zo kun je volledig zelf bepalen of je wel of juist geen nekkoord wilt gebruiken.

* Alleen bij zachte Proteq V2 is het nekkoord loskoppelbaar. Bij harde Proteq V2 zit het nekkoord vast in het oorstukje.

Filters voor gehoorbescherming op maat

Zoals dat elk goed setje gehoorbescherming op maat dit betaamt, zijn de verzonken (!) filters ook verwisselbaar voor een aantal dempingswaardes. Hierdoor kun je de demping moeiteloos aanpassen aan de situatie waarin je je bevindt. Ook de losse filters kun je makkelijk bijbestellen.

Filterkeuze

 • black 25 dB vlakke demping
  lineaire gehoorbescherming voor zeer luide omgevingen zoals concerten en festivals
 • white 20 dB vlakke demping
  lineaire gehoorbescherming om mee te musiceren, uitgaan en concerten
 • blue 15 dB vlakke demping
  lineaire gehoorbescherming om mee te musiceren en uitgaan
 • ocean 12 dB
  lineaire gehoorbescherming met <2kHz en >3kHz vlakke demping met een waarde van 12 dB SNR

Slaapdoppen op maat

Heb je bijvoorbeeld last van een snurker naast je? Net nachtdienst gehad, of heb je last van de vogeltjes in de ochtend?

Ook dan ben je hier aan het juiste adres! Naast onze unieke in-ear monitors vind je bij ons namelijk ook de CINEPAQ SleepZzz… hiermee geniet je weer van een heerlijke (nacht)rust! Bovendien zijn deze op maat gemaakte slaapdoppen hol tot aan de gehoorgang. Hierdoor zijn ze super flexibel. Je voelt ze daarom dus ook niet zitten wanneer je op je zij op je kussen ligt.

Proteq
132 ex BTW
op maat gemaakt in hard of zacht materiaal, dempingswaarde naar keuze
Proteq V2
144 ex BTW
zelfde als Proteq, maar met nekkoord
Extra filters
36 ex BTW
1 paar
SleepZzz
79 ex BTW
op maat gemaakte slaapdoppen

direct een afspraak plannen

Het aanmeten van CINEPAQ Proteq of CINEPAQ IEM op ons kantoor in Urmond is kosteloos. Daarnaast kun je hieronder zelf eenvoudig een afspraak inplannen. Wil je echter buiten de beschikbare tijden een afspraak plannen? Neem dan even contact op via telefoon of e-mail.

Laden...