kies hier een in ear monitor

maak een afspraak

zo worden ze geleverd

Maakt CINEPAQ alleen op maat gemaakte in-ear monitors?

Ja! Universele in-ear monitors op het podium gaan op den duur irriteren, blijven niet zitten en sluiten niet goed af.

Wie maakt jullie in ears en gehoorbeschermers?

We maken alles van begin tot eind zelf.
Alles geschiedt ‘in huis’ met behulp van allemaal coole 3D apparatuur.

Heeft Chuck Norris ze ook?

Ja.

Maakt CINEPAQ ook 12-weg oortjes?

Nee. Er worden veel oortjes verkocht als 5-weg, 6-weg, 8-weg en wat nog meer allemaal. De crossover(ing) bepaalt het aantal”weg”.Meer dan écht 3-weg zul je niet snel tegenkomen. Oortjes die ten onrechte als 6-weg worden verkocht des temeer!

Hoe lang gaan in-ear monitors mee?

Ergens tussen de 2 en 6 jaar. Lekker ruim he? Lichamelijke veranderingen hebben we nou eenmaal niet in de hand. Afvallen, aankomen, soms zelfs zwanger raken, maar ook ouder worden doen zelfs je oren / gehoorgang minimaal laten veranderen.

Krijg ik ook garantie op mijn in ears?

Je krijgt vanaf levering 3 maanden ‘pas-garantie’. Zit het in die periode toch niet helemaal lekker, doet het zeer of sluit het niet goed, dan worden de in ears bijgewerkt, en als het echt moet, dan gewoon helemaal opnieuw!

En als mijn in-ear monitors na 4 jaar niet goed meer passen?

Moet je dan hele nieuwe? Nee, niet per se. De binnenkant overleeft het nagenoeg altijd van de buitenkant. We kunnen dan een alleen een nieuwe buitenkant maken en de elektronica overplaatsen. Zo schrijf je dus niet de hele set af, maar geef je ze een nieuw leven!

En dat kost?

Gegeven dat alles nog werkt na het demonteren, 290 euro exclusief de BTW.

Wat zijn ‘drivers’?

Een driver is een mini-speakertje. Een superklein gebalanceerd armatuurtje.
En ja, ze zijn hetzelfde als in al die andere merken! (Dat komt omdat eigenlijk maar 2 bedrijven in de wereld die dingen maken….sssst)

Wat is ‘Soundstage’?

Soundstage houdt in dat je als het ware het geluid kunt plaatsen. Hoe gedetailleerder en hoe meer gespreid het geluid klinkt, hoe meer soundstage.
In de praktijk klinkt een monitor met gedegen soundstage minder vermoeiend, omdat je mix niet meer dichtloopt. De definitie van alle instrumenten afzonderlijk blijft zo overeind.

Shopping Basket