Racoon, Krezip, Kovacs, Within Temptation, de Staat, Delain, Memphis Maniacs

en vele anderen geven op het podium de voorkeur aan onze in ears. Maak net als hen kennis met de custom in ears van CINEPAQ.

Een goede monitormix is voor een muzikant onmisbaar. Zonder monitorgeluid hoor je immers niet goed wat je speelt, of raak je het muzikale contact met collega muzikanten kwijt. Dit is uiteraard eenvoudig op te lossen met monitor speakers op het podium.
Een op maat gemaakte In Ear Monitor, kortweg IEM, beschermt je tegen het luide podiumgeluid. Bovenal zorgt een goede IEM voor veel definitie, waardoor het spel doorgaans preciezer wordt, en wellicht het meest belangrijke: het volume kan omlaag, het gehoor blijft gespaard.
Ja! Universele in ears op het podium gaan op den duur irriteren, blijven niet zitten en sluiten niet goed af.
We maken alles van begin tot eind zelf. Alles geschiedt ‘in huis’ met behulp van allemaal coole 3D apparatuur.

Nee.
Er worden veel oortjes verkocht als 5-weg, 6-weg, 8-weg en wat nog meer allemaal. De crossover(ing) bepaalt het aantal”weg”.Meer dan écht 3-weg zul je niet snel tegenkomen. Oortjes die ten onrechte als 3-weg worden verkocht des temeer!

Ergens tussen de 2 en 6 jaar. Lekker ruim he? Lichamelijke veranderingen hebben we nou eenmaal niet in de hand. Afvallen, aankomen, soms zelfs zwanger raken, maar ook ouder worden doen zelfs je oren / gehoorgang minimaal laten veranderen.

Je krijgt vanaf levering 3 maanden ‘pas-garantie’. Zit het in die periode toch niet helemaal lekker, doet het zeer of sluit het niet goed, dan worden de oortjes bijgewerkt, en als het echt moet, dan gewoon helemaal opnieuw!

Moet je dan hele nieuwe? Nee, niet per se. De binnenkant overleeft het nagenoeg altijd van de buitenkant. We kunnen dan een alleen een nieuwe buitenkant maken en de elektronica overplaatsen. Zo schrijf je dus niet de hele set af, maar geef je ze een nieuw leven!

Gegeven dat alles nog werkt na het demonteren, 290 euro exclusief de BTW.

Een driver is een mini-speakertje. Een superklein gebalanceerd armatuurtje.
En ja, ze zijn hetzelfde als in al die andere merken! (Dat komt omdat eigenlijk maar 2 bedrijven in de wereld die dingen maken….sssst)

Soundstage houdt in dat je als het ware het geluid kunt plaatsen. Hoe gedetailleerder en hoe meer gespreid het geluid klinkt, hoe meer soundstage.
In de praktijk klinkt een monitor met gedegen soundstage minder vermoeiend, omdat je mix niet meer dichtloopt. De definitie van alle instrumenten afzonderlijk blijft zo overeind.